15 Temmuz gecesi şehit edilen Erol Olçok'un eşi yine yazdı: ''Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi''

15 Temmuz gecesi şehit edilen Erol Olçok'un eşi yine yazdı: ''Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi''

15 Temmuz’da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü’nde vurularak şehit olan AKP’nin reklamcısı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok ise, sosyal medya hesabından Hatice Tamince ile Yahya Ülker'in düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşarak, çok sert sözler sarf etti.

15 Temmuz gecesi şehit edilen Erol Olçok'un eşi yine yazdı: ''Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi''
16px
24px
20.03.2019 14:06
ABONE OLgoogle

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları hayatlarını birleştirme kararı almıştı.

Bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden işadamı Fettah Tamince’nin 21 yaşındaki kızı Hatice Tamince ile Murat Ülker’in 25 yaşındaki oğlu Yahya Ülker geçen aylarda aile arasında gerçekleştirilen bir törenle nişanlanmıştı.

"HARAM OLSUN"

15 Temmuz’da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü’nde vurularak şehit olan AKP’nin reklamcısı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok ise, sosyal medya hesabından Hatice Tamince ile Yahya Ülker'in düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşarak, çok sert sözler sarf etti.  Nihal Olçok hesap sormaya devam ediyor... ''Neyle neyi takas ettiniz''

15 Temmuz gecesi eşiyle beraber oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u da kaybeden Nihal Olçok, kişisel Twitter hesabından, "Kıskandım mı, hem de çok kıskandım. Ben Abdullah’a hiçbir zaman böyle bir düğün yapamayacağım. Ha iki oğlum daha var diyecekler. Ama onların da babası yok, babası... Anlı şanlı günlerimizi çaldılar. Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi" diye yazdı.

Öte yandan, düğünün, 6 Nisan Cumartesi günü Dubai'de yapılacağı belirtildi.

İşte Nihal Olçok'un o paylaşımları:

"ADALETİ KAÇA SATTINIZ"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçen günlerde yürütülen bir soruşturma kapsamında, aralarında Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt’un olduğu bazı savcılar açığa alınmıştı. Açığa alınan savcıların tahkikat aşamasını yürüttükleri FETÖ dosyalarında para karşılığında şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdikleri iddia edilmişti.  Erol Olçok’un eşinden FETÖ tepkisi: Kaça sattınız 250 şehidi?

Açığa alınan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt, Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden işadamı Fettah Tamince hakkında “kovuşturmaya yer yoktur” kararı vermişti. Nihal Olçok, bu karar sonrasında da, "Adaleti kaça sattınız" diye sorarak duruma tepki göstermişti.

Yine Olçok, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi de paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye yazmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde