15 Temmuz'da Erdoğan'ın rotasını yayımlayan kuruluşun kurucusunu Türkiye'ye kim davet etti

15 Temmuz'da Erdoğan'ın rotasını yayımlayan kuruluşun kurucusunu Türkiye'ye kim davet etti

AKP ve medyası tarafından Friedman ve kurucusu olduğu Stratfor uzun süre 15 Temmuz'la ilişkilendirilip FETÖ destekçisi olduğu söylenmişti...

15 Temmuz'da Erdoğan'ın rotasını yayımlayan kuruluşun kurucusunu Türkiye'ye kim davet etti
16px
24px
11.11.2019 11:03
ABONE OLgoogle

Hükümete yakın Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) 27 Kasım'da “Dijital gelecek” başlığıyla “Vizyoner 19” toplantısını gerçekleştirecek.

Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut'un da aralarında olduğu birçok ismin panelist olarak yer alacağı duyuruldu.

15 TEMMUZ’DA ERDOĞAN’IN UÇAĞINI PAYLAŞAN KURULUŞUN KURUCUSU DA KONUŞMACI

AKP’ye yakınlığıyla tanınan MÜSİAD’ın davet ettiği dikkat çeken bir isim daha var. O da ABD gizli servisi CIA'nın gölge kuruluşu olarak bilinen Stratfor Araştırma Merkezi’nin kurucusu George Friedman.  MÜSİAD, 'Gölge CİA'yı Türkiye'ye davet etti Her ne kadar 2015 yılında Stratfor'daki başkanlık görevini devretse de Friedman, hala Stratfor ilişkileri üzerinden gündeme geliyor. 15 Temmuz'da yaşananlar nedeniyle de AKP'lilerin sevdiği bir isim değil.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Stratfor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçak güzergahını paylaşmıştı.

AKP ve medyası tarafından Friedman ve kurucusu olduğu Stratfor uzun süre 15 Temmuz'la ilişkilendirilip FETÖ destekçisi olduğu söylenmişti.

Anlaşılan o ki; 15 Temmuz'un üzerinden zaman geçtikçe, bazı isimlerin yaptıkları unutulmuş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde