14 farklı ülkeden 150 girişimci İstanbul'da buluşacak

14 farklı ülkeden 150 girişimci İstanbul'da buluşacak

“Partners for a New Beginning” (Yeni Başlangıçlar için Ortaklar - PNB) Türkiye tarafından, tüm PNB yerel yapılanmalarının katılacağı 2013 yılı Zirvesi

14 farklı ülkeden 150 girişimci İstanbul'da buluşacak
16px
24px
22.11.2013 08:48
ABONE OLgoogle

Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için Mart 2011 tarihinde oluşturulan “Partners for a New Beginning” (Yeni Başlangıçlar için Ortaklar-PNB) Türkiye tarafından tüm PNB yerel yapılanmalarının katılacağı 2013 yılı Zirvesi İstanbul’da yapılacak.

TOBB’dan yapılan açıklamaya göre, 23 ve 24 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul Hilton Oteli’nde düzenlenecek zirveye Türkiye, ABD, Cezayir, Fas, Tunus, Mısır, Ürdün, Pakistan, Filistin, Moritanya, Libya, İsrail, Suudi Arabistan ve Yunanistan olmak üzere 14 farklı ülke ile AB ve Ortadoğu Dörtlüsü özel koordinatörlüğü temsilcileri iştirak edecek.

Zirvenin açılış bölümünde TOBB ve PNB Türkiye Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ABD Dışişleri Bakanlığı Global Ortaklıklar Özel Temsilcisi Andrew O’Brien ile ABD eski Dışişleri Bakanı ve PNB Başkanı Madeleine Albright konuşma yapacak. Toplantının açılış bölümüne ayrıca ABD Dışişleri Bakanı John F. Kerry video mesajı ile katılacak.

Toplantı kapsamında “Girişimciliğin Teşviki: Eğitim ve Mentörlük İçin Yenilikçi Yaklaşımlar”, “Yatırım Karının Maksimize Edilmesi: Kadınların ve Gençlerin Rolü”, “Fırsatlar: Start-up ve KOBİ’lerin Finanse Edilmesinde Yeni Modeller”, “Küresel Ekonomi İçin İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi”, “Filistin Ekonomisi” ve “Hızlı Büyüyen Girişimciler: En İyi Uygulamalar” konularında oturumlar düzenlenecek.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü PNB Türkiye TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, TUSKON, TÜMSİAD, oda başkanları, akademisyenler, Coca Cola Türkiye, Intel Türkiye, Cisco Türkiye ile kadın ve genç girişimcilerden oluşuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde