110 Bin Avro'luk saati hangi patron aldı?

110 Bin Avro'luk saati hangi patron aldı?

Mont Blank koleksiyonun en pahalı parçası 110 bin euroluk saati hangi patron aldı?

110 Bin Avro'luk saati hangi patron aldı?
16px
24px
03.07.2010 08:41
ABONE OLgoogle

Geçen yılı hedeflerinin yüzde 20 üzerinde kapatan saat ve kuyumculuk firması Rotap'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Baş, temsilciliğini yaptığı Mont Blanc'ın 36 saat ustasının yılda sadece 200 adet ürettiği el yapımı saatlerden 11'ini Türkiye'ye getirdi.

Koleksiyonun en pahalı parçası 110 bin euroluk saati satın aldığını söyleyen Baş, "Bu saat çok özel. İçinde 250 parça kullanılmış. Kurmalı ve 58 saat çalışıyor. İçinde ayrıca 25 adet yakut kullanılmış. Artık bu son başka saat takmam" dedi. Getirilen saatlerin fiyatlarının 47 bin, 65 bin, 95 bin ve 110 bin euro olduğuna dikkat çeken Baş, gelecek hafta içinde ürünlerin vitrine çıkacağını ifade etti. Markanın ikinci mağazasını ağustos başında Ankara Arjantin Caddesi'nde açacaklarını dile getiren Baş, bu mağazaya 2.5 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. '

STİL MARKASIYIZ'

Koleksiyonun tanıtımı amacıyla Türkiye'ye gelen Montblanc Academy Başkanı Rafael Sabat, Türkiye'de lüks pazarının ciddi bir gelişim gösterdiğini o yüzden de 25 ülkeye satışı yapılan bu özel koleksiyonun yüzde 5'ine denk gelen 11 adedini Türkiye için ayırdıklarını söyledi. Mont Blanc'ın bir moda markası değil bir stil markası olduğuna dikkat çeken Sabat, el yapımı saatlere koleksiyonerler ve romantik bakış açısı olanların ilgi gösterdiğini ifade etti.

Pınar Çelik/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde