10 milyon liralık boşanma: Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz'dan 10 milyon istiyor

10 milyon liralık boşanma: Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz'dan 10 milyon istiyor

Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’a boşanma davası açtı. Kurtlar Vadisi dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, 10 milyon lira tazminat ile iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti.

10 milyon liralık boşanma: Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz'dan 10 milyon istiyor
16px
24px
31.01.2019 10:02
ABONE OLgoogle

Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Nagehan Şaşmaz’dan boşanmak üzere mahkemeye başvurdu.

Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre; Şaşmaz'ın boşanma detaylarında; 10 milyon lira tazminat ile iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep ettiği bildirildi.

Ünlü oyuncunun avukatı, Anadolu Aile Mahkemesi’ne sunduğu boşanma dilekçesinde, tarafların evlilik birliğinin Nagehan Şaşmaz’ın ağır kusurlu eylemleri neticesinde temelinden sarsıldığını ileri sürdü. 

Devamında, bu nedenle çiftin boşanmalarını, çocukların velayetinin de babaya verilmesini talep etti.

Dilekçede, Alman vatandaşı olmaları sebebiyle annelerinin çocukları yurtdışına çıkarıp bir daha getirmeyebileceği tehlikesi söz konusu olduğundan, çocuklar için tedbiren yurtdışına çıkış yasağı konulması istendi.

Avukat dilekçede, “Müvekkilimin uğradığı manevi zararın hafifletilmesi için 5 milyon lira manevi, 5 milyon lira da maddi tazminata hükmedilmesi usul ve yasa gereğidir" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde