10 günde 4 kilo kaybedince Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı

10 günde 4 kilo kaybedince Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı

Aşırı stres ve üzüntüye bağlı kilo kaybı yaşayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hastaneye kaldırıldı. Bordo mavili ekip Ağaoğlu'nun son durumuyla ilgili resmi siteden açıklama yaptı!

10 günde 4 kilo kaybedince Ağaoğlu hastaneye kaldırıldı
16px
24px
25.01.2019 20:11
ABONE OLgoogle

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aşırı strese ve üzüntüye bağlı kilo kaybından dolayı hastaneye kaldırıldı.

Fulya’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ağaoğlu’nun 10 gün içinde 4 kilo kaybettiği ve uyku problemi yaşadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’da bulunan Ağaoğlu öğle saatlerinde kendisini kötü hissedince yakınları tarafından hastaneye götürüldü.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na burada gerekli tetkikler yapılıp serum tedavisi uygulandı.

TRABZONSPOR’DAN AHMET AĞAOĞLU AÇIKLAMASI  

Bordo mavili ekipin Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Ahmet Ağaoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, “Başkanımız son günlerde aşırı stres ve yorgunluğa bağlı olarak kendisini halsiz hissettiği için hastaneye gitmiştir. Gerekli kontrollerin ardından tedavisi yapılmaktadır. Endişe edilecek bir durum söz konusu değildir'” denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde