'Yediğim kazıklar İstanbul’a köprü olur'

'Yediğim kazıklar İstanbul’a köprü olur'

İlhan Cavcav, Ankara Ticaret Odası’nın yayın organı olan Ekonomik Denge Dergisi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı

'Yediğim kazıklar İstanbul’a köprü olur'
16px
24px
29.11.2014 07:35
ABONE OLgoogle
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) yayın organı olan Ekonomik Denge Dergisi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sözlerine “Menajerlerden yediğim kazık istanbul’a köprü olur” diyerek başlayan Cavcav, “Ticari hayatımda kazık da yemedim, kazık da atmadım. Ama futbol kulübü yönetirken, menajerlerden yediğimiz kazık, buradan İstanbul’a köprü olur” diye konuştu.

Haksız kazanç elde eden menajerleri mahkemeye vereceğini kaydeden Cavcav, “İlk defa buradan açıklıyorum. Menajerler, futbolcuya verdiğimiz paranın 250-300 bin Euro’sunu, “Başkana verdim” diye sporcudan almışlar. Futbolcu şu anda bizde oynuyor. İş ortaya çıktı. Parası alınan futbolcuyu çağırdım ve menajeri mahkemeye vereceğimi söyledim. Mahkemeden kazanacağım parayı da aynen futbolcuya iade edeceğim” dedi.

Cavcav, menajerleri artık kulüp kapısından sokmayacağını anlatarak, “Kendi futbolcumu eskiden olduğu gibi yine kendim arayacağım” diyerek sözlerini noktaladı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde