'Torinolu Şaban' açıklaması gündem olmuştu, işinden de kovuldu

'Torinolu Şaban' açıklaması gündem olmuştu, işinden de kovuldu

Hükümete yakın isimlerin tepkisini çeken daha sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kongre üyeliğini sonlandırdığı Kadir Çetinçalı, işinden de oldu...

'Torinolu Şaban' açıklaması gündem olmuştu, işinden de kovuldu
16px
24px
02.05.2017 04:27
ABONE OLgoogle

Galatasaray'ın, Hakan Şükür'ün ve Arif Erdem'in FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edilemediği kongresinde yaptığı konuşmayla hükümete yakın isimlerin tepkisini çeken daha sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kongre üyeliğini sonlandırdığı Kadir Çetinçalı, işinden de oldu...

Galatasaray’ın, Hakan Şükür’ün ve Arif Erdem’in FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edilemediği kongresinde yaptığı “İktidarın yanılma hakkı var da Torinolu Şaban'ımızın niye olmasın?” diyerek tepki gösteren Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Kadir Çetinçalı’nın işine son verildi.

DHA kaynaklarından edinilen bilgilere göre Çetinçalı’nın kurumdaki görevine son verildi. Ajans, Çetinçalı’nın işten çıkarılma gerekçesine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

‘TORİNOLU ŞABAN’ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Çetinçalı tartışma yaratan kongrede “15 yıldır bu ülkeyi yönetenler her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar. Onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şabanımız'ın niye olmasın? Bu tarihi lekeye izin vermeyelim sevgili Galatasaraylılar” sözleriyle hükümeti eleştirmişti.

Geçtiğimiz hafta da Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Çetinçalı'nın kongre üyeliğinin sonlandırıldığını açıklamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde