"Tekel Birası" geri döndü

"Tekel Birası" geri döndü

"Tekel Birası"nın tamamen kaybolmaması için, Rekabet Kuruluyla yaklaşık bir yıl süren görüşmelerin ardından aldığı izinle, markayı tüketicilerle buluşturmak için hazırlıklarının tamamladı.

"Tekel Birası" geri döndü
16px
24px
14.01.2010 18:01
ABONE OLgoogle

Anadolu Grubu, 2007 yılından bu yana piyasada olmayan "Tekel Birası"nın tamamen kaybolmaması için, Rekabet Kuruluyla yaklaşık bir yıl süren görüşmelerin ardından aldığı izinle, markayı tüketicilerle buluşturmak için hazırlıklarının tamamladı.

Anadolu Efes'ten yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılı Ocak ayı itibariyle Tekel Birasının, Anadolu Efes tarafından üretilmeye başlandığı bildirildi.
Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı değerlendirmede, "Tekel Birası"nın manevi değerinin tartışılamayacağını belirtti.
Kendilerinin bu manevi değeri yaşatmak, özleyenlerle buluşturmak, bilmeyenlerle tanıştırmak gayreti içinde olduklarını ifade eden Özilhan, "Bunu da bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. İnanıyoruz ki, bu içten yaklaşımımız aynı zamanda Efes Bira Grubu için ticari başarıyı da getirecek" dedi.

Efes Bira Grubu Başkanı Alejandro Jimenez, 2010'un en heyecan verici gelişmelerinden birinin, Tekel Birası'nın Efes Grubu'na katılması olduğunu kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde