'Sperm avcısı' genç kadının 'hain' planı

'Sperm avcısı' genç kadının 'hain' planı

25 yaşındaki İngiliz Lara Carter’ın bir çocuk sahibi olmak için yapmayacağı şey yok!

'Sperm avcısı' genç kadının 'hain' planı
16px
24px
19.08.2010 10:07
ABONE OLgoogle

Genç kadın bu uğurda sadece geçen yıl, daha önce hiç tanımadığı 20 erkekle cinsel ilişkiye girdiğini anlatıyor.

Carter’ın rutin planı bile korkutucu: Önce doğurganlığının zirvesinde olduğu dönemleri belirliyor. Sonra herhangi bir yerde uygun olduğunu düşündüğü bir baba adayını gözüne kestiriyor. Sonra sarhoş taklidi yaparak kendisini bu adamın kollarına atıyor. Eğer karşısındaki erkek ilişki sırasında korunmak isterse ona hemen çantasından çıkardığı prezervatifi uzatıyor. Ancak tabii ki bu prezervatifi önceden delmiş olduğunu söylemiyor! Yönetici asistanı olarak çalışan Carter, “Bu kesinlikle bebek sahibi olmam için doğru zaman ve hiçbir şey bana engel olamayacak” diyor.

Arkadaşı doğurunca aklı başından gitmiş

Bütün arkadaşlarının bebeği olduğunu söylüyor Carter. “Düzenli bir beraberliğim yok ve bebek sahibi olma zamanımın geçmeye başladığını hissediyorum. Tek ihtiyacım, bana spermlerini verecek bir erkek. Daha sonra onu görmek istemiyorum. Bu yüzden sperm avcısıyım” diyor. Hamile kalma saplantısı, geçen sene bir arkadaşının doğumuna girdiği zaman başlayan, “Arkadaşımın bebeğini kucağına aldığını gördüğüm an, bir bebek sahibi olmayı çok istedim” diyen genç kadın her fırsatta doğacak çocuğu için kılık kıyafet alışverişi yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde