'Sedat Peker, Ahmet Hakan'a mesaj attı, suratı bembeyaz oldu'

'Sedat Peker, Ahmet Hakan'a mesaj attı, suratı bembeyaz oldu'

Sedat Peker, 15 yaşında bir çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yakın arkadaşı Oğuz Bulut'a ilişkin yapılan bir haber üzerine iddiaya göre Ahmet Hakan'a "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum" diye mesaj attı.

'Sedat Peker, Ahmet Hakan'a mesaj attı, suratı bembeyaz oldu'
16px
24px
09.04.2018 14:36
ABONE OLgoogle

Muhalif kesimlere yönelik tehditleriyle tepki çeken yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker, 15 yaşında bir çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yakın arkadaşı Oğuz Bulut'a ilişkin yapılan bir haber üzerine iddiaya göre Ahmet Hakan'a "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum" diye mesaj attı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, iddiaya ilişkin, "Suratın bembeyaz oldu, betin benzin attı. Senin için o an canlı yayında dayanamayıp kalp krizi geçireceksin diye üzüldüm. İşte sen busun" dedi.

Sol'da yer alan habere göre; Sedat Peker'in, istismarcı arkadaşı Oğuz Bulut'a ilişkin yapılan bir haber sonrası Ahmet Hakan'a mesaj attığını ileri süren Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:

"...Bu yazıları bir öğretmen ya da herhangi biri yazsa şimdi içerideydi. Hadi bunları şimdi de yazsana Yozgat kuzusu! Ha, bu arada geçenlerde bir programda evinde pasta börek ile ağırladığın Sedat Peker sana yayında "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum" diye SMS attı ve suratın bembeyaz oldu, betin benzin attı.

Senin için o an canlı yayında dayanamayıp kalp krizi geçireceksin diye üzüldüm. İşte sen busun. Yozgat kuzusunun klavye delikanlısı olup aslen korkak, yüreksiz ürkek bir tip olduğunu zaten tüm Türkiye biliyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde