'Sahte Robin Hood' fena patladı!

'Sahte Robin Hood' fena patladı!

Erdoğan Uludağ, "Robin Hood benim" dedi, çok geçmeden yalan olduğu ortaya cıktı

'Sahte Robin Hood' fena patladı!
16px
24px
14.02.2020 08:38
ABONE OLgoogle

Türkiye geçtiğimiz yıldan bu yana dikkat çeken gizemli bir hayırseveri konuşuyor. İstanbul'da Hasköy, Şahintepesi ve Tuzla Mimar Sinan mahallelerindeki gecekondularda oturan dar gelirli ailelere içerisinde bin TL bulunan zarfları dağıtan yardımsever için Robin Hood benzetmesi yapılıyor. 

Öyleki, İstanbul ve çevresinde çok sayıda bölgede ortaya çıkan gizemli kişi, birçok mahallelenin bakkal borcunu üst üste kapatınca gündemden hiç düşmedi. İstanbul dışında Kocaeli, Elazığ, Diyarbakır ve Trabzon'da da ortaya çıkan gizemli hayırseverin kim olduğu tartışmaları sürerken, bir kişi 'Ben Robin Hood'um' diye ortaya çıktı.

DW Türkçe'ye konuşan Erdoğan Uludağ, Robin Hood'un kendisi olduğunu açıkladı. Uludağ, ilk maaşını aldığı günden beri insanlara yardım etmek için çaba sarf ettiğini söyledi. 

Türkiye'de birçok gecekondu mahallesine giderek yardımda bulunan "Robin Hood" lakaplı hayırseverle ilgili Haluk Levent açıklama yaptı.  Haluk Levent: Robin Hood'u tanıyorum

"ROBİN HOOD'U TANIYORUM AMA İSMİNİ AÇIKLAMAMI İSTEMİYOR"

 

Gündeme bomba gibi düşen iddia ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü sanatçı Haluk Levent, "Böyle bir şey yok. Sevgili Erdoğan kardeşimiz de bir hayırsever ve o da zaten Robin Hood olmadığını söyledi.Ben ise Robin Hood'u tanıyorum. O isterse ismini açıklarım ama istemiyor." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'in gerçek "Robin Hood"u tanıdığını açıklamasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi. Sanatçının takipçileri Haluk Levent'ten gerçek "Robin Hood"un kimliğini açıklamasını istediler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde