"Ribery'ye doğum günü hediyesi olarak gittim"

"Ribery'ye doğum günü hediyesi olarak gittim"

Zahia, Nisan 2009'da Ribery'ye doğum günü hediyesi olarak gönderildiğini açıkladı

"Ribery'ye doğum günü hediyesi olarak gittim"
16px
24px
30.04.2010 08:06
ABONE OLgoogle

Milli oyuncular Franck Ribery ve Karim Benzema ile 18 yaşından küçükken, Govou ile ise 18 yaşından sonra beraber olduğunu açıklayan Zahia, “Fransız polisi beni konuşmazsam vatandaşlığımı geri almakla tehdit etti” dedi.

Hürriyet'in haberine göre; Nisan 2009'da Ribery'ye doğum günü hediyesi olarak gönderildiğini öne süren Dehar, “Bir arkadaşımla beraber Münih'e gittim. Uçak paramı o ödedi. Münih'te lüks bir otelde oda ayırtmıştı. Orada birlikte olduk ve bana ödeme yaptı.

Güzel bir doğum günü hediyesiyim yani. Öyle değil mi?” dedi. Zahia Dehar, üç futbolcuya da yaşını açıklamadığını dile getirdi. 16 yaşından beri erkeklerle birlikte olduğunu ve gecelik 2 bin Euro istediğini de belirten Dehar, “Ancak hayat kadını değlim. Belki eskort kız denebilir” dedi. Zahia Dehar, polisin iddia ettiği gibi bir şebekeye bağlı değil bağımsız çalıştığını da ifade etti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde