"Milyoner Fuarı" açıldı

"Milyoner Fuarı" açıldı

"Milyoner Fuarı", Escada'nın ilkbahar-yaz 2010 koleksiyonunun sunulduğu defileyle açıldı.

"Milyoner Fuarı" açıldı
16px
24px
05.03.2010 10:23
ABONE OLgoogle

CNR Expo Fuarcılık ve GİJRATH Media Group işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen "Milyoner Fuarı", Escada'nın ilkbahar-yaz 2010 koleksiyonunun sunulduğu defileyle açıldı.

CNR Expo Fuar Merkezindeki defile öncesi açıklama yapan CNR Holding Satış Koordinatörü Selçuk İçinsel, fuarda 200'e yakın ürünün sergilendiğini belirterek, toplam ticaret hacminin 100 milyon dolar olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Selçuk İçinsel, fuarın 7 Mart Pazar gününe kadar açık kalacağını bildirdi.

Defilede, efsanevi "Roman Holiday" filminden esinlenilen "Cüretkar Escada Koleksiyonu", Yasin Soy'un koreografisiyle, Ece Gürsel, Nefise Karatay, Özge Ulusoy ve Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 25 ünlü manken tarafından sunuldu.

Fuarda, Belçika'dan özel bir jetle, 2 koruma eşliğinde getirilen 5 karatlık 3 milyon dolar değerinde elmas yüzük, modacı Hacer Günday tarafından tasarlanan "İstanbul" adlı, 1 milyona yakın değerli taştan oluşan 200 bin avro değerinde gelinlik, Inter Limousine'in her biri 300 bin avro değerindeki 2 adet limuzini ve 2010 model Mercedes otomobilleri, mücevherler, değerli taşlardan oluşan porselenler, saatler, tekne ve yatlar, fotoğraf makineleri, masaj aletleri, özel statüdeki oteller ile büyük emlak projeleri yer alıyor.
Geceye, moda, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde