'Milli takım için de şike yapıldı'

'Milli takım için de şike yapıldı'

TFF eski Asbaşkanı ve Fenerbahçeli yönetici Hadi Türkmen'den şike itirafı. Türkmen Milli takım için de şike yapıldığını söylerken şike maçlarını açıkladı...

'Milli takım için de şike yapıldı'
16px
24px
19.12.2006 12:26
ABONE OLgoogle

Futbol Federasyonu eski asbaşkanlarından, bir dönem F.Bahçe yönetiminde de görev alan Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Hadi Türkmen, Milli Takım için şike yapıldığını ileri sürdü.

Haftalık Aktüel Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Hadi Türkmen, 1999 yılında, Türkiye Avrupa Şampiyonası için play-off'a kalmadan gruptan rahat çıkabilmek adına Macaristan-Portekiz maçında, kazanmaları yönünde Macaristan'a para gönderildiğini açıkladı. Ancak Portekiz'in galip ayrıldığını ve gönderilen paranın da geriye eksik geldiğini söyledi. Türkmen, ayrıca, 2003 yılında 2004 Avrupa Şampiyonası için grupta İngiltere ile çekiştiğimizi, grup birincisi olabilmek için Slovakya'yı Nihat'ın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta, rakibe 500 bin dolar verilmesinin kararlaştırıldığını; fakat bu paranın Slovak oyunculara gitmediğini, hatta bir kısmının parayı teslim edecek şahıslar tarafından kumarda kaybedildiğini ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde