'Milli görev' dedi, A Milli Takıma sponsor oldu

'Milli görev' dedi, A Milli Takıma sponsor oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Orka Holding'in öncü, yenilikçi ve modern markası Damat ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

'Milli görev' dedi, A Milli Takıma sponsor oldu
16px
24px
07.11.2017 12:42
ABONE OLgoogle

İmza törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Fuat Guguloğlu ve Genel Sekreter Kadir Kardaş, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve Milli Takım oyuncuları katıldı. 
 
Yıldırım Demirören: "Yeni yol arkadaşlığı"
 
İmza töreninde konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yeni başlangıçların yeni hedefler anlamına geldiğini vurgulayıp şöyle konuştu: "Türkiye Futbol Federasyonu ve köklü kuruluşlarımızdan Orka Holding'in modern markası Damat arasındaki yeni yol arkadaşlığını başlatacak imza törenine hoş geldiniz… Görev yaptığımız 5.5 yıllık dönemde birbirinden önemli sponsorluk anlaşmaları yaptık. Şimdi yeni bir sponsorumuzla yeni bir döneme başlıyoruz. Artık A Milli Futbol Takımımızı, %100 Türk sermayesi ile modayı bir yaşam stili haline getiren Damat giydirecek.
 
Yeni başlangıçlar, daima yeni hedefler, yeni ufuklar demektir. Biz de Milli Takım olarak yenileniyoruz. Yeniden yapılanma sürecinde yeni yüzler, yeni gençler izleyeceksiniz. Aramızdan ayrılanlar da oldu… Vedasını erken bulsak da Nuri Şahin'e bu şerefli formaya hizmetleri için tekrar teşekkür ediyoruz.  
 
Hocamız Lucescu, çok kritik bir süreçte göreve geldi ama eminim ki Sayın Mircea Lucescu ile gençlik aşısı tutacak ve 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacağız. Bu yolda yeni sponsorumuz Damat bize ayrı bir güç verecek. Günümüzde başarının anahtarı sponsor desteğidir. Tabii bu çocuklarımızdan başarı beklerken biz de onlara huzur vermeli, destek olmalıyız.
 
Süleyman Orakçıoğlu: "Milli bir görev ve gurur"
 
Damat adına söz alan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da imza töreninde şöyle konuştu: "Orka Holding olarak bu yıl sektördeki 30. yılımızı kutlarken, yurt içi ve yurt dışında yaptığımız sponsorluk anlaşmaları ile spora ve sporcuya verdiğimiz değeri, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapmış olduğumuz bu çok değerli anlaşma ile bir adım ileriye taşıyarak milli bir görev ve gurur haline getiriyoruz.
 
Modayı bir yaşam tarzı haline getiren ve ülkemizde erkek hazır giyim sektörüne öncülük eden markalarımız ile dünya çapında markalaşmaya ve bilinirliğimizi farklı pazarlarda artırmaya devam ederken, farklı ülkelerde ve farklı spor dallarında sporculara verdiğimiz desteği, ülkemizin gururu Milli Futbol Takımlarımıza da sağlayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.
 
Bugün altına imzamızı atacağımız bu iş birliğinin bizdeki değeri ve bize verdiği heyecan çok ayrı ve çok farklı. Yurt dışında olduğu gibi kendi ülkemizde de sporu desteklemeye ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.
 
Bu anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e, İcra Kurulu Üyesi Sayın Cengiz Zülfikaroğlu'na ve tüm yöneticilere de en içten teşekkürlerimi sunarım."
 
İmza töreninin ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'na "Damat" yazılı Milli Takım forması hediye etti. Süleyman Orakçıoğlu Başkan Demirören'e, Orka Holding Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu da A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya plaket takdim etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde