'Kriz var, iş yok' diyenlere inat 100 kişiyi işe alacak

'Kriz var, iş yok' diyenlere inat 100 kişiyi işe alacak

Kayseri'de bir firma, 'Kriz var, iş yok' diyenlere inat 100 kişiyi işe alacağını duyurdu.

'Kriz var, iş yok' diyenlere inat 100 kişiyi işe alacak
16px
24px
09.11.2010 17:03
ABONE OLgoogle

 Firma, vasıflı veya vasıfsız 100 kişiyi fabrikada istihdam etmek üzere müracaatlarını bekliyor.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde ocak, elektrikli fırın başta olmak üzere 15 çeşit üretim yapan FEMAŞ Metal Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur, vasıflı vasıfsız 100 personel alacaklarını duyurdu. Metal işlerinde de yoğunlaşın firma, 'Kriz var, iş yok' diyenlere inat bu personel alımı için 100 kişiye iş kapısı açtığını duyurdu.

Aynı zamanda Kayserispor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Recep Mamur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Birer işçi alın' çağrısına istinaden 100 kişilik istihdam yapacaklarını anlattı. Mamur, 'Kriz var veya yok hiçbir nedenin arkasına gizlenmemek gerekir. Üretimi artırmak, kapasite yükseltmek krizin baş düşmanıdır. Biz de öyle yaptık. Fabrikamıza vasıflı-vasıfsız tam 100 kişiyi işe alacağız.' diye konuştu.

İş arayan ve çalışmak isteyenlerin Femaş Metal Sanayi'nin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaya başvurması gerektiği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde