'Kriz şimdilik teğet geçti'

'Kriz şimdilik teğet geçti'

Leyla Alaton, grup olarak krizi önceden hissettiklerini belirterek, "Şu ana kadar kriz bizi şimdilik teğet geçti diyebiliriz" dedi.

'Kriz şimdilik teğet geçti'
16px
24px
04.02.2009 09:04
ABONE OLgoogle

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, grup olarak krizi önceden hissettiklerini belirterek, "Şu ana kadar kriz bizi şimdilik teğet geçti diyebiliriz" dedi.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu toplantısına katılan Alaton, krizle ilgili değerlendirilmelerde bulundu. Alaton, küresel krizle ilgili olarak, şunları söyledi: "Bilimsel verilere dayanmasa da küresel boyutta bir krizin gerçekleşeceği- ni tahmin ediyorduk. Biz konservatif bir şirketiz. Geçen dönem içinde pek çok şirket hızla büyüdü, ancak kayıp gitti. Ancak bu konuda somut bir tedbirimiz olmadı. Kriz öncesinden taahhüt projelerine başlamadık ve fazla etkilenmedik."

Kurul toplantısına katılanlardan birinin 'Kriz sizi teğet mi geçti?' şeklindeki sorusu üzerine Alaton, 'Evet, kriz bizi şimdilik teğet geçti diyebiliriz' diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde