"İsmini bile telaffuz etmek istemediklerimiz var"

"İsmini bile telaffuz etmek istemediklerimiz var"

Erdoğan, “AK Parti kişiler üzerine kurulan bir parti değil. Görevler gelip geçicidir. Bizimki bir parti davasıdır. Bu dönem daha çok çalışmalıyız. Trenden inenler oldu, bizim indirdiklerimiz oldu. Saygıyla andıklarımız var, bir de ismini bile telaffuz etmek istemediklerimiz var” dedi.

"İsmini bile telaffuz etmek istemediklerimiz var"
16px
24px
19.04.2018 16:01
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim kararının ardından, milletvekillerini AKP Genel Merkezi’nde topladı. Erdoğan, milletvekillerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdiği görüşmeyi anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden bahsederken, bu dönemin diğer dönemlerden çok daha önemli olduğuna dikkat çekti. Erdoğan’ın şöyle dediği öğrenildi:

“AK Parti kişiler üzerine kurulan bir parti değil. Bizimki bir parti davasıdır. Görevler ve makamlar gelip geçicidir. Bu dönem çok çalışmalıyız. Bu dönem her zamankinden çok daha önemli onun için çok çalışmalıyız. Bizimle yola devam edenler oldu, etmek istemeyenler oldu. Trenden inenler oldu. Bizim indirdiklerimiz oldu. Saygıyla andıklarımız var bir de ismini bile telaffuz etmek istemediklerimiz var. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Çalışmak istemeyenler de kusura bakmasınlar boşuna makamları işgal etmesin. O makamları dolduracak kişileri buluruz.”

Öte yandan seçim takvimi ile ilgili AKP bir de taslak bir metin hazırladı. Buna göre, milletvekili listeleri 12 Mayıs’ta tamamlanıyor. Meclis ise 15 Mayıs’a kadar çalışacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde