'Havuza atlamalar öpüşmeler neydi Ayşe!'

'Havuza atlamalar öpüşmeler neydi Ayşe!'

Ayşe'nin annesi konuştu,Selma Ann Desmond'ın kız kardeşi patladı!

'Havuza atlamalar öpüşmeler neydi Ayşe!'
16px
24px
11.07.2012 05:43
ABONE OLgoogle

Selma Ann Desmond’ın kız kardeşi Neriman Erman: Ablamın iyileşme şansı vardı
 Selma Ann Desmond’ın kız kardeşi Neriman Erman: Ablamın iyileşme şansı vardı. O düğün görüntüleri!.. O havuza atlamalar!.. O öpüşmeler neydi!

Oya Germen’in programda yaptığı açıklamaların ardından Selma Ann Desmond’un kardeşi Neriman Erman, cevap hakkını kardeşi adına açtığı facebook sayfasında kullandı ve şunları yazdı:

- Bizim şu ana kadar susma hakkımızı kullanmakta bir çok sebebimiz vardı. Birçok yerden konuşulmak istenilse de susmayı tercih ettik. Ailecek asla böyle bir şeyi tercih eden insanlar olmadık. Hele ablamın vefatını kullanarak asla. Öyle olsaydı zamanında ismimizi duymuş olurlardı. Ama bugün böyle bir durumda bile çıkıp ‘vah benim kızım kollarımda eriyor’ diyorsa ki; normal her anne evladı için endişelenir. Benim ablam annesinin kollarından yaşama veda etti.

- O düğün görüntülerini verirken, akılları neredeydi acaba çok merak ediyorum. Genç bir kızın evlilik heyecanı mı? İki bayram arasında düğün yapılmazdı! Nasıl bir şuur kaybı bu acaba? Selma Ann Desmond hala yaşam savaşı verirken, yaşama tutunmaya çalışırken, onların gülüyor olması havuzlara atlamaları, öpüşmelerini (Bu konularla ilgili detayları daha sonra vereceğim) seyrederken ben hep ağladım. O kadar bambaşka şeylere ağlıyordum ki; hepsini anlatacağım yakında...

- İşte o gün tüm hayatı boyunca kamera sevmeyen Ali Taran’ı nasıl oldu da engelleyemedi, bunu anlamış değilim. Neyse Allah ceza vermek istediği kulunun aklını alırmış. Ayşe Özyılmazel; bir kadın olarak isteseydi bunu duyurmazdı ve duyurmamanın da bir çok yönlerini gayet iyi biliyordu. Bilmiyorsa annesine sorsaydı.

- Düğündeki tüm kadınlar artı düğünün süslemesinde bulunanlara kadar herkes için söylüyorum; çoğu zamanında ablamın arkadaşları olanlar; nasıl alkış tuttularsa, ben de isterim ki çok uzun ömürlü olup sonlarını ve evliliklerini görmeyi. Ablamın hala tedavisi olduğunu bilerek...

- Vicdanım bir gram sızlamıyor Ayşe’nin gözyaşlarından. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Bence olur!!! Ayşe; Ali Taran’dan hiçbir şey öğrenemediğin çok belli. Çünkü çok kötüsün şu an reklam konusunda.

- Oya Hanım! Siz ölümle ve saatiyle ilgili nasıl konuşabiliyorsunuz çok merak ettim. Ne demek nasıl olsa ölecekmiş ya da zaten duyduk iyi değilmiş? “Kim gitmiş cehenneme, kim dönmüş cennetten?” Kimse neyin neden ve ne sebeple olduğunu bilemez!

- Oya Germen dedi ki; Ali Ayşe’yi teselli etmemiş; “Ayşe bunlar geçecek her şeyi atlatacağız” diye... Ne geçicek Oya Hanım? Geçmez asla bu acı, geçmez. Atlatılacak olan hiçbir şey yok. 21 sene sevdiği kadını toprağa ellerinle koyan bir koca baba bir adam hiç bir şeyi atlatamaz..! Bir de hala atlatmasını mı beklediniz? Ama hiç şaşırmadım, hiç.

‘Hiç mi vicdanın sızlamadı Ayşe!’

Neriman Erman, ablası Selma Ann Desmond’ın ölümünde gösterişli düğünün büyük rolü olduğunu belirterek “Ayşe’nin onları yaparken hiç mi vicdanı sızlamadı. Nasıl bir şuur kaybıdır” bu diye konuştu.

‘Kızımın hiçbir günahı yok’

Oya Germen: Kızıma çok yüklenildi. Ali Bey kızıma sahip çıkmadı, “Bu olayda eşimin suçu yok” demedi. Olanların sorumlusu Ayşe değil Oya Germen, ünlü reklamcı Ali Taran ile çok konuşulan bir evlilik yapıp boşanan kızı Ayşe Özyılmazel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kanaltürk’teki “2. Sayfa” programına katılan Germen şunları söyledi:

- Ali sabah uyanınca işe gidip akşam geliyordu. İlaç alıp hemen yatmaya başlamıştı. Eski eşinin ölümüyle birlikte yaşadığı vicdan azabını Ayşe’ye yaşattı. Kızımın omuzlarına öyle bir yük bindirdi ki, Ayşe’yi bu anlamda kullandı. Kızımın da sağlığı bozuldu. O da Ali gibi psikologdan yardım alıyordu. Bir gün evine gittiğimde köpeği Mini kucağında gözyaşları inci gibi süzülerek “Bak anne ben evde hep böyleyim, yalnızım” dedi. O an anladım; kızım Ayşe ellerimden kayıp gidiyordu.

- Ayşe’nin boşanma kararını duyunca “Evladım kurtuldu” diye düşündüm, çünkü kızımın durumu gittikçe kötüleşiyordu. Hatta doktoru daha yeni ilaçlarının dozunu iki katına çıkarttı.

- ‘Neco çok iyi bir babaydı kızlarıyla çok ilgilenirdi ama Ayşe’yi boşanma sürecinde bir kere bile aramadı. Ben isterdim ki Ayşe, Zeynep, Neco, ben bir araya gelip, bunu birlikte atlatalım. Ayşe’nin Seda Sayan’ın programındaki gözyaşlarında babasına da gönderme vardır. Neco’nun Selma Ann Desmond’un cenazesine gidip damadı Ali’ye destek olması bile gerekirdi.

- Kızıma Selma Ann Desmond’un ölümünün ardından çok yüklenildi. Halbuki kader diye bir şey var. Öleceğimiz tarih ne olursa olsun değişmiyor. Yani bu olanların sorumlusu Ayşe değil. Onun ölüm haberini Ayşe’den aldım, bana “Anne yandık, onun ölümüden beni sorumlu tutacaklar” dedi. Öyle de oldu ama kızımın bu ölümde hiçbir suçu yok.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde