''Gülen'le görüştürüyordu'' iddiasına AKP'li Ahmet Aydın'dan yanıt

''Gülen'le görüştürüyordu'' iddiasına AKP'li Ahmet Aydın'dan yanıt

Ahmet Aydın, 15 Temmuz'da Türkiye'ye giriş yapan ABD Wilmington Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. İsmail Kul'u 2010 yılında Fethullah Gülen'le tanıştırdığı iddiasını yalanladı.

''Gülen'le görüştürüyordu'' iddiasına AKP'li Ahmet Aydın'dan yanıt
16px
24px
14.01.2017 08:40
ABONE OLgoogle

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 15 Temmuz'da Türkiye'ye giriş yapan ABD Wilmington Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. İsmail Kul'u 2010 yılında Fethullah Gülen'le tanıştırdığı iddiasını yalanladı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Aydın, "TBMM tarihimizin en önemli görüşmelerini yürütmemden rahatsızlık duyanlar algı operasyonuna başladı" dedi.

"FETÖ teröristbaşı ile bırakın tanışıklığımı veya birini tanıştırmamı, hayatımın hiçbir döneminde yakından/uzaktan asla görmedim ve tanımadım" diyen Aydın'ın açıklaması şöyle:

FETÖ ile tanışan hapiste, tanıştıran Meclis'te

"TBMM tarihimizin en önemli görüşmelerini yürütmemden rahatsızlık duyanlar algı operasyonuna başladı. Size buradan ekmek çıkmaz.Yalan yanlış haberler ile manşetlerini süsleyenlere baktığımda,ne kadar doğru ve hayırlı bir iş yaptığımı bir kez daha görüyorum.Basın ahlak ve meslek kurallarını hiçe sayarak,mesnetsiz ve asılsız yalanlarla, attığınız çamur iz tutmaz.İzi elinizde,pası yüreğinizde kalır. FETÖ teröristbaşı ile bırakın tanışıklığımı veya birini tanıştırmamı,hayatımın hiçbir döneminde yakından/uzaktan asla görmedim ve tanımadım.Hedef te gösterilsek,tehdit te edilsek,şantaş da yapılsa abdestimizden şüphemiz yok. Doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayız Başka kapıya...Bilmediğim ve sonradan da çarpıtılarak değiştirilen asılsız bir ifadeyle kurgu kuran itibar cellatlarına ilişkin yasal haklarımı kullanacağım"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde