'Gizemli yazarın bilim kurgu kitabı dokuz ay içerisinde 6. baskısını yaptı.'

'Gizemli yazarın bilim kurgu kitabı dokuz ay içerisinde 6. baskısını yaptı.'

2019 yılının kasım ayında ilk baskısını yapan ve Tüyap Kitap Fuar'ında kitap severlerle buluşan, bilim kurgu tadında hikayesi, akıcı anlatımı ve muazzam kurgusu ile okuyan herkesi etkisi altına alan Kehanet Vaatleri bu ay 6. baskısını yaparak kitap marketlere dağıtıldı.

'Gizemli yazarın bilim kurgu kitabı dokuz ay içerisinde 6. baskısını yaptı.'
16px
24px
25.09.2020 07:44
ABONE OLgoogle

Özellikle sosyal medyadaki kitap severler arasında bir anda fenomen haline gelen Kehanet Vaatleri çok geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı. Kullanılan anlatım dili ve hikaye kurgusu ile bilim kurgu tarzını sevmeyen okurlarında dikkatini çeken Kehanet Vaatleri her yaştan ve her tarzdan kitap severlerin kitaplığına girmeyi başardı. 

İlk baskısından altıncı baskısına kadar geçen dokuz aylık süreçte kitabın yazarı olarak bilinen M. S. Asherson'un aslında bir Türk iş insanı olan Mehmet Selman Aşoğlu olduğu açıklandı. 

İş insanı kimliğinin yanısıra çevre mühendiside olan ve yılladır edebiyat ile uğraşan M. Selman Aşoğlu, Kehanet Vaatleri kitabının bir yıl dolmadan yakaladığı başarıdan sonra gerçek kimliğini açıklayarak Türk Edebiyat dünyasına kendisini tanıttı. 

Özellikle bilim kurgu alanında yazılmış Türk romanlar arasında gerek kurgu, gerek anlatım ve gerekse de satış rakamları ile ciddi bir fark ortaya koyan Kehanet Vaatleri kitabının devam niteliğindeki diğer kitabı yazar Mehmet Selman Aşoğlu imzası ile kitap marketlerde yerini alacak ve Türk edebiyatına dahil olacak.

https://www.kitapyurdu.com/kitap/kehanet-vaatleri-ciltli/534105.html

https://instagram.com/kehanetvaatleri?igshid=1i2z341xm36k3

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde