'Evimin Kozmetiği' reklamıyla dikkat çekti

'Evimin Kozmetiği' reklamıyla dikkat çekti

Polisan Boya’nın 5 yıldan bu yana sürdürdüğü “Evimin Kozmetiği” konsepti, Nihat Odabaşı’nın yönettiği yeni reklam filmiyle devam ediyor.

'Evimin Kozmetiği' reklamıyla dikkat çekti
16px
24px
14.05.2013 17:16
ABONE OLgoogle

Polisan Boya’nın, renk dışında yüzeylerde koruma, bakım ve hijyen sağlama gibi birçok fonksiyonel özelliğinin yanı sıra mekanlarda yarattığı estetik ve özgün dekorasyon faydalarına da dikkat çekmek amacıyla 5 yıldır sürdürdüğü “Evimin Kozmetiği” konsepti, yönetmenliğini Nihat Odabaşı’nın yaptığı reklam filmiyle devam ediyor.

Polisan Boya’nın yeni reklam filminde Fransız ve Hollandalı iki modelin tutkulu dans performansı, çekici anlarda yakalanan tutkunun duvarlarla buluşmasını anlatıyor. Tutkunun renklerle ahenginin estetik karelerle yorumlandığı reklam filmi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda yaklaşık 15 saatlik bir çalışma sonucunda ortaya çıktı.

Polisan’ın, önceki “Evimin Kozmetiği” reklam kampanyalarında da ön plana çıkan ruj, far, oje gibi kozmetik ürünlerin kadın estetiğindeki önemi referans alınarak, markanın ev estetiği için gerekli her türlü ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesine dikkat çekiliyor.

Nihat Odabaşı imzası taşıyan reklam filmi, son dönemde sektördeki en iyi reklam çalışmaları arasında yerini alıyor.

Reklam Künyesi
Yönetmen
Nihat Odabaşı
Prodüksiyon Şirketi
Film Adamlar
Ajans Prodüktörü
Arzu Köksal
Müşteri Temsilcisi
Aslı Üye
Müşteri Direktörü
Mehmet Kaptan
Art Direktör
Niyazi Umut Güney

Reklam Yazarı
Deniz Özgüney
 Kreatif Direktör
Tarkan Barlas
Genel Müdür
Lize Karaboğa
Reklam Ajansı
Publicis Bold
 Polisan Pazarlama & Kanal Strateji Direktörü
 Dilek Çolakoğlu
Polisan Dijital Pazarlama Yöneticisi
Eda Çiloğlu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde