"Barış paraları sayıyor musun?"

"Barış paraları sayıyor musun?"

Yolsuzluk soruşturmasının tutuklu sanıklarından Barış Güler’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı 21 Temmuz 2013 tarihine ait.

"Barış paraları sayıyor musun?"
16px
24px
17.02.2014 08:45
ABONE OLgoogle

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderilen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’e ait olduğu iddia edilen yeni tapeler ortaya çıktı.

Karşı gazetesinde yer alan habere göre, söz konusu kayıt, 21 Temmuz 2013’te Barış Güler ile bir arkadaşı arasında geçiyor.

Güler, babasını kastederek, İstanbul Valiliği’nden alındıktan sonra ilişkilerinin nasıl bozulduğunu, kimsenin kendilerine randevu bile vermediğini anlatıyor.

Babasının İçişleri bakanı olmasıyla birlikte tekrardan iş bağlayabildiğini söyleyen Güler, bunu fırsata çevirmek istediğini belirtiyor.

Arkadaşının, “Nasıl, paraları sayıyor musun?” sorusuna Güler, şu karşılığı veriyor:

“Yok abi daha yok. Yüz yüze görüşürüz. Bu dönemle alakalı bir şey. Bu dönemle. Yoksa yüzümüze bakarlar mı biliyorsun.”

Güler, arkadaşının “Şimdi sen de uyanık geçin. Ne yapsan kârdır, boş ver, senin de hakkın.” sözleri üzerine de “Tabii, aynen öyle, aynen öyle..!” ifadelerini kullanıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde