'AK Parti, Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı görevden aldı' iddiası

'AK Parti, Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı görevden aldı' iddiası

AK Parti'nin Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı görevden aldığı iddia edildi.

'AK Parti, Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı görevden aldı' iddiası
16px
24px
14.09.2018 07:28
ABONE OLgoogle

Sözcü'nün haberine ve bazı internet sitelerinin iddialarına göre AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın görevden alındığı öne sürüldü.

İstifasının istendiği iddia edilen Yılmaz'ın, akşam saatlerinde Twitter üzerinden Numan Kurtulmuş'u çok sert sözlerle eleştirdiği iddia edildi. Yılmaz'ın bir süre sonra tweetleri sildiği de öne sürüldü.

Daha önce de Yılmaz, Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde katıldığı Perşembe Yaylası Şenlikleri'nde, protokol bölümünde arbede yaşamıştı.

Yaşanan olayın ardından da Yılmaz'ın görevden alınacağı iddia edilmiş, Erdoğan'la görüşmesinin ardından ise görevde kalmaya devam ettiği ileri sürülmüştü.

Yılmaz, görevden alındığı yönündeki haberler çeşitli internet sitelerinde ve Ordu'daki yerel sitelerde yayınlandıktan sonra söz konusu tweetleri sildi.

Öte yandan şu ana kadar İçişleri Bakanlığı'ndan ya da Enver Yılmaz'dan istifaya ilişkin  resmi bir açıklamada bulunulmadı.

"EN GİZLİ VE SİNSİ KENDİ ÇIKTI"

Yılmaz Twitter hesabından şunları yazmıştı:

"Birileri sözlerini unutmuş gibi ama biz unutmadık, unutmayacağız! Firavunlaşmadık, karunlaşmadık, kibre düşmedik. Dilimizin Ali dediğine, kalbimiz Muaviye demedi...

'Aramızda gizli ve sinsi AKP'liler olabilir' demişti. Yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı.Geldiği yere bakılırsa. En gizli ve sinsi kendi çıktı."

“Edebinizi takının” diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri…
Demek ki, “Ne oldum değil, ne olacağım demeli!” 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde