''20 milyar dolarla kaçış''ta 2. perde: Bu sefer tarihini açıkladı

''20 milyar dolarla kaçış''ta 2. perde: Bu sefer tarihini açıkladı

Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, 'rüyamda gördüm' dediği, 20 milyar dolar dolu uçağın, yurtdışına çıkak isterken jetler tarafından indirilme olayının zamanını yazdı.

''20 milyar dolarla kaçış''ta 2. perde: Bu sefer tarihini açıkladı
16px
24px
06.09.2018 15:10
ABONE OLgoogle

Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ yazarı Murat İde "Dolar dolu uçak indirildi mi?" yazısına ilişkin bir yazı daha kaleme aldı. İde yazısında olayın yaşandığı tarihi de verdi. 

"Erdoğan durduk yere şu cümleyi kurmaz"

Rüyasında bir işadamının özel uçağına koyduğu 20 milyar doları yurt dışına kaçırmaya çalışmasının Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'Mevduatlara el konmayacak', 'Döviz hesaplarındaki kur sabitlenmeyecek' açıklamaları sonrası yaşandığını vurgulayan İde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise o günlerde yaptığı "Yurt dışına para kaçırmaya tevessül edenleri affetmeyiz.." açıklamasını işaret ederek "Durduk yere çıkıp şu cümleyi kurmaz; Elinin altında istihbarat teşkilatı var.. Boş yere söylemez bunu. Kim bilir, panikle kim neyi varsa çıkarsın istediler belki.. Bilemeyiz.." dedi.  Hangi iş adamı 20 milyar doları yurt dışına kaçırırken yakalandı

" Rüyadaki hadiseye konu olay, belki de, hazinenin bağlandığı damadın, bir gece durduk yere; "Mevduatlara el konmayacak", "Döviz hesaplarındaki kur sabitlenmeyecek" diyerek kapalı piyasalarda bile telaşa sebep olduğu günlerde yaşanmıştır.. Kim bilir, panikle kim neyi varsa çıkarsın istediler belki.. Bilemeyiz..

Bir ülkenin Cumhurbaşkanı, durduk yere çıkıp şu cümleyi kurmaz;

Yurt dışına para kaçırmaya tevessül edenleri affetmeyiz.. Elinin altında istihbarat teşkilatı var.. Boş yere söylemez bunu."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde