Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan Mustafa A. tarafından 450 bin lira dolandırıldı. Soluğu savcılıkta alan Özgen şikayetiyle açılan davada mahkeme şüpheliyi 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıp 417 bin lira para cezası ödemesine hükmetti.
Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, 4 yaşındaki çocuğunun bakıcısı tarafından darp edildiği iddiasıyla dava açmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan duruşmada mahkeme heyeti bakıcı hakkında takipsizlik kararı verince, Özgen kararı bir üst mahkemeye taşıdı.
“Farkındalık” dolandırıcıları engelleyemiyor Her gün ekranlarda dolandırıcılık haberleri sunan Cansu Canan Özgen’in telefon dolandırıcılığı mağduru olması, aslında kimsenin güvende olmadığının ispatıdır.
Geçtiğimiz haftalarda sunucu Cansu Canan Özgen'in oğlunun bakıcısı tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmasının ardından yeni bir bakıcı krizi haberi daha gündeme oturdu. Bu kez de boksör Atakan Arslan ve fenomen eşi Serap Korkmaz bakıcıyla yaşadıkları sorunlarla gündeme geldi.
Sunucu Cansu Canan Özgen’in 3 yaşındaki oğlunun bakıcısı tarafından dövüldüğü iddia edilmişti. Özgen'in şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma tamamlandı. Bakıcı Uktamov M. hakkında 1 yıl hapis cezası istendi.
Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun, bakıcısı tarafından dövüldüğü ortaya çıktı. Özgen ve eski basketbolcu eşi Erden Eryüz, yabancı uyruklu bakıcıdan şikayetçi oldu. Bakıcı, hemşire olduğunu ve çocuğun köpek pisliğini ağzına götürdüğünü, bunun üzerine eline vurduğunu iddia etti. Bakıcı hakkında 'basit yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.