Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Abdullah Avcı'nın siyah-beyazlılardan alacağı yıllık ücreti açıkladı. Orman, "3 senelik bir anlaşma oldu, bizim görevimiz de 3 sene. Tazminat maddesi yok bildiğim kadarıyla. Galiba yıllık 12 milyon TL alacak" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kimi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bolu'da, Cumhur İttifakı'nın Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ile bir araya geldi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada teknik direktör konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı camianın gündemine dair bir çok konuda açıklamalarda bulundu...
Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak bir yazı kaleme aldı. Övür, "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ismi, CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı olarak geçiyor" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stadyum inşaatı sırasında kendi lehine usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci arasındaki tartışma mahkemeye taşındı...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Katarlı iş adamları ile yaptığı görüşmede Bilal Erdoğan'ın da yer aldığı ortaya çıktı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Yalıkavak açıklarındaki tekne keyfi boşanmayla sonuçlanmıştı..
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir programda siyah beyazlı kulübün gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.