Dolar
50,0017
0,05%
Euro
56,0108
0,08%
Sterlin
67,1336
0,09%
Bitcoin
3.812.666
-0,46%
BİST-100
10.961,67
1,88%
Gram Altın
6.299,972
-0,63%
Gümüş
49,3
-2,42%
Faiz
39,55
0,00%

ABD Başkanı Trump 'Aptal kişiler buraya dokunamayacak' dedi ve Oval Ofis'i 'ulusal anıt' ilan etti

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray kompleksindeki Oval Ofis'i "ulusal anıt" olarak tanıyan bir bildiriye imza atarak, ofiste gelecekte yapılacak değişikliklerin Kongre onayına sunulmasının önünü açtı. Trump'ın imzaladığı bildiri, Kongre tarafından da onaylanırsa, gelecekte Oval Ofis ve Kabine Odası'nda değişiklik yapmak isteyen ABD başkanları Kongre onayına ihtiyaç duyacak.

06.11.2026 07:58 • Güncelleme: 06.11.2026 08:01
Haberi paylaşın
ABD Başkanı Trump 'Aptal kişiler buraya dokunamayacak' dedi ve Oval Ofis'i 'ulusal anıt' ilan etti
16px
32px

Başkan Trump, Beyaz Saray'daki Oval Ofis ve Kabine Odası'nı "ulusal anıt" ilan eden bir bildiri imzaladı.

TRUMP: "APTAL KİŞİLER BURAYA DOKUNAMAYACAK"

Trump yaptığı açıklamada, "Bu ofiste inanılmaz zaferlerimiz oldu. Bu nedenle burayı ulusal anıt yapıyoruz ve böylece aptal kişiler buraya dokunamayacak, yok edemeyecek ve mahvedemeyecek." ifadesini kullandı.

Bildiri, Kongre tarafından da onaylanırsa, gelecekte Oval Ofis ve Kabine Odası'nda değişiklik yapmak isteyen ABD başkanları Kongre onayına ihtiyaç duyacak.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Coşkunöz Holding'in Rusya'daki üç şirketi Avrupa'nın yaptırım listesine girdi Bursa merkezli sanayi grubunun Tataristan yatırımları mercek altında
Coşkunöz Holding'in Rusya'daki üç şirketi Avrupa'nın yaptırım listesine girdi Bursa merkezli sanayi grubunun Tataristan yatırımları mercek altında#Coşkunöz Holding